7 причини да изберете нас за ремонта на покрива

Покривът протече? Проблемът е битов, но сериозен! Имате нужда от ремонт на покрива! Ще Ви изброим 7 причини защо трябва да изберете фирмата "Иво строй" ЕООД, в страниците на която се намирате.

1. Опитът е важен винаги ...

"Иво строй" ЕООД е фирма с над десет годишен опит и една от най-добрите фирми за строителство и ремонтни дейности на покриви в няколко града в България.

2. Блокове, къщи и съответно - много покриви

Освен че вече работим и в София, можем да се погрижим и за Вашия покрив, ако живеете в района. Също така, няма значение и какъв е видът жилището или офиса - дали е къща на един или повече етажи, апартамент в нова кооперация или панелен жилищен блок... Ще Ви съдействаме!

3. Качествен ремонт на покриви и ниски цени

Работим с квалифицирани професионалисти, които не са просто "майстори". Те умеят не само да реконструират Вашия покрив, а да го направят по най-бързия и ефикасен начин. Освен специалистите, с които разполагаме в RemontiPokrivi.net, работим и с едни от най-добрите и качествени материали за хидроизолация на световния пазар. Πpoдyĸтoвaтa ни гaмa вĸлючвa мaтepиaли зa битyмнa xидpoизoлaция, caмoзaлeпвaщи и мoдифициpaни мeмбpaни, битyмни ĸepeмиди и дpyги пpoдyĸти.

4. Гарантирано най-ниски цени!

О, да.. това не е шега. Освен всичко това, предлагаме и едни от най-ниските цени за ремонти на покриви. Те варират от 9,60 лева на квадратен метър до 12 лева, в зависимост от вида на проблема, който трябва да се поправи.

5. Искате уникален покрив - ще го имате!

Освен ремонти на покриви, предлагаме и различни козметични промени по Вашия покрив. От "Иво строй" ЕООД предоставяме изключително голямо разнообразие от керемиди, които специалистите могат да Ви препоръчат, съобразявайки се с Вашите потребности и желания.

6. Гаранция за дълъг живот на покрива

Гарантираме от 15 до 20 години живот на Вашия реконструиран покрив. Няма нужда да мислите повече за течове и неприятна миризма от мухъла, край на боядисването на стените и тавана всяка година! Можете да си отдъхнете, защото наведнъж ще решим много повече проблеми, отколкото си представяте!

7. Всичко за услугите по ремонти на покриви в София е декларирано - чисти сметки, добри приятели.

Подписвайки договор, фирмата Ви гарантира, че няма да има излишно оскъпяване от първоначално договорената цена за ремонта. В договора също има гаранция от 5 до 10 години, те ще бъдат на Ваше разположение дори и при най-малката вреда, въпреки че е малко вероятно да се случи каквото и да е. Но все пак всеизвестно е - чисти сметки, добри приятели. Свържете се с нас от тук или на телефон 0897 722 636.