Ремонт на покриви от Ремонти Покриви
   

Ремонт на покриви в София от "Ремонти Покриви"

Услуги на RemontiPokrivi.net за град София и София-област

ремонт на покриви в София от RemontiPokrivi.net

Търсите ли фирма за ремонт на покриви в София с опит? RemontiPokrivi.net е уебсайт на фирмата ни, която се занимава само с ремонт на всякакви видове покриви - на панелни блокове, блокове с пълзящ кофраж и кооперации, дървени, четирискатни и двускатни, а също така многоскатни покриви и хидроизолацииони и битумни керамиди. Цените ни за ремонт започват ориентировъчно от 12,60 лв. на кв. метър до 55 лв. на квадратен метър за цялостно изграждане на нова конструкция. Цената за вашия обект можете да получите след безплатен оглед на самия обект в София. Вече над ДВАНАДЕСЕТ години ремонтираме покривите ви и извършваме реконструкцията им.

"Ремонти Покриви" предлага ремонти и за всички населени места в София област, включително:

Антон, Божурище, Ботевград, Годеч, Горна Малина, Долна баня, Драгоман, Елин Пелин, Етрополе, Златица, Ихтиман, Копривщица, Костенец, Костинброд, Мирково, Пирдоп, Правец, Самоков, Своге, Сливница, Чавдар и Челопеч.

Защо да изберете RemontiPokrivi.net? Защото сме Фирма за покриви в София с ниски цени!!!

гаранция за ремонт на покриви в София

  • Имаме голям опит. Дейността на фирмата ни продължава вече единадесет години.
  • Предлагаме качество. Услугата ремонт на покриви за градът София, Ви гарантира високо качество, като ще го получите дори с нашите ниски цени. Фирмата RemontiPokrivi.net се занимава с цялостна и качествена реконструкция на покриви в град София на много ниска цена: цената започва от 12,60 лв. на квадратен метър.
  • Гаранция: от 5 до 10 години - в зависимост от офертата и изпълнението.

Услуги за покривен ремонт в София от RemontiPokrivi.net

ремонт на покрив в град София

Нашите специалисти отговарят за цялостната реконструкция, пренареждане и смяната на керемиди, както и с набавянето в София на всички видове качествени материали, които могат да бъдат необходими при ремонта. Бързата работа и отличното качество на работата на професионалистите ни в София, в комбинация с ползваните от RemontiPokrivi.net качествени материали, са сигурна гаранция за отлично ремонтираният ви покрив.

Уверете се, колко достъпни са цените за ремонтът: те започват от само 9.60 лева на квадратен метър!

Ремонтът Ви ще бъде извършен с внимание към детайла и на достъпна цена. Задачата на RemontiPokrivi при реконструкцията на покривите ви е да извърши бърз и висококачествен!!! ремонт с най-подходящите материали за целта.

Как да се свържа с RemontiPokrivi.net, София и как да поръчам?

Свържи се с нас през формата ни за контакти или се обади на тел. 0897 722 636 и поръчай сега! Идваме на място, даваме ви отлична оферта и започваме!

Пълният комплект от ремонтни дейности по дадена покривна конструкция би ви струвал значително по-малко от изграждането на изцяло нов покрив и ще удължи живота на покрива с поне 15-20 години.

От друга страна предлаганите от фирмата ни услуги за хидро и топлоизлация, ще ви спестят допълнитено от енергийни разходи през зимните месеци. През последните години хидроизолацията се прави по по-надежден метод, като се разчита на последните новости в материалите за ремонт.

Фирма RemontiPokrivi.net не разчита само на качествени материали, а и на висококвалифициран персонал! Само част от услугите, които можете да получите от фирмата са смяна на керемиди, почистване на улуци, ремонт на капандури, хидроизолация, подмяна на греди и други.

Всичко това в RemontiPokrivi.net правим с професионализъм и без излишно оскъпяване, като предламе най-изгодните оферти на пазара. Как работи фирмата? Remontipokrivi.net" купува ламарини и материали от български, но и от чуждестранни компании.

Днес можете да избирате от множество предложения за керемиди и покривни конструкции. Ето и най-важните неща, които трябва да знаете за покривите:

Видове керемиди:

покрив с керемиди за София

  • Керамични керемиди - използват се от много години и са станали традиционни в покривното строителство. Могат да се използват за скатни покриви, който имат наклон от 20%, което е едно от условията за поставяне на този вид керемиди. Предимство при тях е трайността им и това, че не абсорбират вода и влага.
  • Изкуствените керемиди или така наречените цигли: те са следващото поколение керемиди, които започнаха да се ползват след бума на глинените керемиди през последните сто години в строителството. Изработени са от цимент, вода, пясък и оцветител. Изкуствените керемиди придават на покрива ви класически вид и имат много дълъг експлоатационен живот.
  • Битумните керемиди се използват широко в ремонтните дейности и в строежите на покрив. Подходящи са за покрив със сложна геометрия. Едно от предимствата на битумните керемиди е силната импрегнация, която способства допълнително за по-добрата им хидроизолация. Недостатък при тях е по-високата им чувствителност към атмосферните влияния.
  • Металните керемиди: те намират все по-широко приложение в строителството, защото предлагат добра енергийна ефективност и при покриви с различен наклон. Често те представляват ламаринени плоскости и метални/ламаринени керемиди.
  • Полимерни керемиди - значително по-леки са от циментовите, имат и по-добра удароносимост. Не реагират на влиянието на микроорганизми и имат хидроизолационни свойства.

Какви точно кермиди да изберете според техническата спецификация на вашия покрив и какви ремонтни дейности и подобрения ще увеличат живота на покрива ви? Това ще научите, ако се допитате до професионалистите от RemontPokrivi.net, които ще изготвят за вас специална оферта, съобразена с нуждите и желанията ви.

Защо да направите ремонт на покрива на къщата си в Софийска област?

Защото в Софийски окръг вали много! Ще спестите от разходите за отопление и така ще удължите живота на покривната си конструкция. Освен това няма да се притеснявате дали ще се налага да си пребоядисвате тавана след всеки дъжд, или още по-лошо да ви се наложи да се борите постоянно с мухъла и неприятната миризма от влажните помещения. Ако има нещо по-лошо от това да ви протече покрива, то това е да платите за некачествения му ремонт, затова не правете тази грешка.

За да не се сблъсквате с подобни неприятни ситуации, заложете на фирмата ни - сключваме договор с вас, което е гаранция, че няма да има промяна в цената на първоначалната оферта. Работата с висококачествени материали, пък ви гарантира качествената хидроизолация и никакви притеснения за крайния резултат.

Едни от най-добрите материали за хидроизолация са Villas (Austria) - те са сертифицирани по CE и по ISO. Продуктовата гама включва материала за битумна хидроизолация, самозалепващи и модифицирани мембрани, битумни керемиди и други продукти.

RemontiPokrivi.net работят именно с тази марка продукти и с едни от най-добрите специалисти в производството на материали за покривните ремонти.

Поръчай от RemontiPokrivi.net в София:

Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или звъннете на тел. 0897 722 636. Идваме на място и оглеждаме безплатно, даваме ви най-добрата цена и започваме веднага!