Ремонт на покриви в София от "Ремонти Покриви"

Услуги на RemontiPokrivi.net за град София и София-област

ремонт на покриви в София от RemontiPokrivi.net

Търсите ли фирма за ремонт на покриви в София с опит? RemontiPokrivi.net е фирма, която се занимава със ремонт на покрив, и с всякакви видове покриви - дървени, четирискатни покриви и двускатни и също така много скатни покриви и хидроизолацииони и битумни керамиди. Цените ни започват ориентировъчно от 9,60 лв. на кв. метър до 12 лв. на квадратен метър след огледа на самия обект в град София. Вече над ДЕСЕТ години ремонтираме покривите ви и извършваме реконструкцията им.

"Ремонти Покриви" предлага ремонти и за всички населени места в София област, включително:

Антон, Божурище, Ботевград, Годеч, Горна Малина, Долна баня, Драгоман, Елин Пелин, Етрополе, Златица, Ихтиман, Копривщица, Костенец, Костинброд, Мирково, Пирдоп, Правец, Самоков, Своге, Сливница, Чавдар и Челопеч.

Защо да изберете RemontiPokrivi.net? Защото сме Фирма за покриви в София с ниски цени!!!

гаранция за ремонт на покриви в София

  • Имаме голям опит. Дейността на фирмата ни продължава вече единадесет години.
  • Предлагаме качество. Услугата ремонт на покриви за градът София, Ви гарантира високо качество, като ще го получите дори с нашите ниски цени. Фирмата RemontiPokrivi.net се занимава с цялостна и качествена реконструкция на покриви в град София на много ниска цена: цената започва от 9,60 лв. на квадратен метър.
  • Гаранция: от 5 до 10 години - в зависимост от офертата и изпълнението.

Услуги за покривен ремонт в София от RemontiPokrivi.net

ремонт на покрив в град София

Нашите специалисти отговарят за цялостната реконструкция, пренареждане и смяната на керемиди, както и с набавянето в София на всички видове качествени материали, които могат да бъдат необходими при ремонта. Бързата работа и отличното качество на работата на професионалистите ни в София, в комбинация с ползваните от RemontiPokrivi.net качествени материали, са сигурна гаранция за отлично ремонтираният ви покрив.

Уверете се, колко достъпни са цените за ремонтът: те започват от само 9.60 лева на квадратен метър!

Ремонтът Ви ще бъде извършен с внимание към детайла и на достъпна цена. Задачата на RemontiPokrivi при реконструкцията на покривите ви е да извърши бърз и висококачествен!!! ремонт с най-подходящите материали за целта.

Как да се свържа с RemontiPokrivi.net, София и как да поръчам?

Свържи се с нас през формата ни за контакти или се обади на тел. 0897 722 636 и поръчай сега! Идваме на място, даваме ви отлична оферта и започваме!

Пълният комплект от ремонтни дейности по дадена покривна конструкция би ви струвал значително по-малко от изграждането на изцяло нов покрив и ще удължи живота на покрива с поне 15-20 години.

От друга страна предлаганите от фирмата ни услуги за хидро и топлоизлация, ще ви спестят допълнитено от енергийни разходи през зимните месеци. През последните години хидроизолацията се прави по по-надежден метод, като се разчита на последните новости в материалите за ремонт.

Фирма RemontiPokrivi.net не разчита само на качествени материали, а и на висококвалифициран персонал! Само част от услугите, които можете да получите от фирмата са смяна на керемиди, почистване на улуци, ремонт на капандури, хидроизолация, подмяна на греди и други.

Всичко това в RemontiPokrivi.net правим с професионализъм и без излишно оскъпяване, като предламе най-изгодните оферти на пазара. Как работи фирмата? Remontipokrivi.net" купува ламарини и материали от български, но и от чуждестранни компании.

Днес можете да избирате от множество предложения за керемиди и покривни конструкции. Ето и най-важните неща, които трябва да знаете за покривите:

Видове керемиди:

покрив с керемиди за София

  • Керамични керемиди - използват се от много години и са станали традиционни в покривното строителство. Могат да се използват за скатни покриви, който имат наклон от 20%, което е едно от условията за поставяне на този вид керемиди. Предимство при тях е трайността им и това, че не абсорбират вода и влага.
  • Изкуствените керемиди или така наречените цигли: те са следващото поколение керемиди, които започнаха да се ползват след бума на глинените керемиди през последните сто години в строителството. Изработени са от цимент, вода, пясък и оцветител. Изкуствените керемиди придават на покрива ви класически вид и имат много дълъг експлоатационен живот.
  • Битумните керемиди се използват широко в ремонтните дейности и в строежите на покрив. Подходящи са за покрив със сложна геометрия. Едно от предимствата на битумните керемиди е силната импрегнация, която способства допълнително за по-добрата им хидроизолация. Недостатък при тях е по-високата им чувствителност към атмосферните влияния.
  • Металните керемиди: те намират все по-широко приложение в строителството, защото предлагат добра енергийна ефективност и при покриви с различен наклон. Често те представляват ламаринени плоскости и метални/ламаринени керемиди.
  • Полимерни керемиди - значително по-леки са от циментовите, имат и по-добра удароносимост. Не реагират на влиянието на микроорганизми и имат хидроизолационни свойства.

Какви точно кермиди да изберете според техническата спецификация на вашия покрив и какви ремонтни дейности и подобрения ще увеличат живота на покрива ви? Това ще научите, ако се допитате до професионалистите от RemontPokrivi.net, които ще изготвят за вас специална оферта, съобразена с нуждите и желанията ви.

Защо да направите ремонт на покрива на къщата си в Софийска област?

Защото в Софийски окръг вали много! Ще спестите от разходите за отопление и така ще удължите живота на покривната си конструкция. Освен това няма да се притеснявате дали ще се налага да си пребоядисвате тавана след всеки дъжд, или още по-лошо да ви се наложи да се борите постоянно с мухъла и неприятната миризма от влажните помещения. Ако има нещо по-лошо от това да ви протече покрива, то това е да платите за некачествения му ремонт, затова не правете тази грешка.

За да не се сблъсквате с подобни неприятни ситуации, заложете на фирмата ни - сключваме договор с вас, което е гаранция, че няма да има промяна в цената на първоначалната оферта. Работата с висококачествени материали, пък ви гарантира качествената хидроизолация и никакви притеснения за крайния резултат.

Едни от най-добрите материали за хидроизолация са Villas (Austria) - те са сертифицирани по CE и по ISO. Продуктовата гама включва материала за битумна хидроизолация, самозалепващи и модифицирани мембрани, битумни керемиди и други продукти.

RemontiPokrivi.net работят именно с тази марка продукти и с едни от най-добрите специалисти в производството на материали за покривните ремонти.

Поръчай от RemontiPokrivi.net в София:

Потърсете ни сега през формата за контакти на сайта ни или звъннете на тел. 0897 722 636. Идваме на място и оглеждаме безплатно, даваме ви най-добрата цена и започваме веднага!