Фирма за ремонт на покриви в София

Фирма за ремонт на покриви София: Евтино ремонтиране на покриви в град София от фирма "Иво строй" ЕООД

Търсите фирма за ремонт на покриви София? Фирмата ни работи за ремонт на покрив в София с много Софийски контрагенти. Проучваме пазара и внимателно избираме само компаниите, чиито продукти са с доказано качество, разказва управителя на фирмата ни г-н Димчев.

"RemontiPokrivi.net" е Софийска фирма - тя купува ламарини, керемиди и материали от Софийски и български, но и от чуждестранни компании. Тя е представител и дистрибутор на хидроизолационните материали на Villas Austria, и на други производители на алуминиеви ламарини и продукти. Фирма "Иво Строй" ЕООД, София черпи и обменя и международен опит в ремонта на покриви.

"Обикаляме много специализирани изложения в Европа и се информираме за всичко най-ново около покривите и ремонтите за да сме актуални на пазара на ремонтни услуги и да сме предпочитана фирма за ремонти в София", казва инженерът. Само през миналата седмица сме участвали в събития в Германия и Холандия. RemontiPokrivi.net изпраща и своите работници на международни обучения в утвърдени в сектора компании, както и в други западни фирми.

Поръчай ремонт на покриви в София от фирма Иво Строй сега:

ремонт на покриви в София от фирма Иво Строй ЕООД