Фирма за евтин ремонт на покриви в София

Писнало Ви е всяка година да правите ремонт на дома си, който включва задължително боядисване на тавана и стените? Борите се с упорития мухъл и неприятната миризма у дома? Мислите си, че най-евтиният вариант е да боядисате всичко, но след броени месеци проблемът идва отново и отново? Не искате ли да излезете от този омагьосън кръг и то без да Ви коства купища пари? Имаме решение за Вас.

"Иво строй" ЕООД - строителна фирма за ремонти на покриви в град София и околността. Наложили са се като професионалисти в това, което правят и извършват ремонтна дейност на покриви вече повече от десет години.

Отлагате ремонта на покрива си, защото реконструкцията на покриви е на всекиго известно, че е скъпа услуга. Но това не е така и ние ще Ви го докажем. Много фирми се възползват от това, че повечето клиенти, изпаднали в затруднение, не разбират от това, което майсторите правят, и са готови да платят много, за да решат проблема си и да запазят дома си цял и непокътнат. Ние няма да Ви правим празни обещания, а ще Ви говорим с факти - цените, които предлагат от RemontiPokrivi.net, започват от 9,60 лева на квадратен метър. Това е в пъти по-малко от повечето оферти за ремонтна дейност на покриви в София.

Гарантираме Ви качество на достъпни цени, защото комфортът на клиентите им е приоритет за тях. Квалифицирани специалисти идват директно в дома Ви, за да намерят решение на Вашия проблем и най-важното - без излишно оскъпяване!

Сĸлючвaт дoгoвop c Вac, ĸoeтo e гapaнция, чe нямa дa имa пpoмянa в цeнaтa нa пъpвoнaчaлнaтa oфepтa. Paбoтaтa c виcoĸoĸaчecтвeни мaтepиaли, пъĸ Ви гapaнтиpa ĸaчecтвeнaтa xидpoизoлaция и ниĸaĸви пpитecнeния зa ĸpaйния peзyлтaт.

Твърде хубаво Ви звучи, за да е истина?.. Понякога няма уловка - топ качество на ниски цени само при тях -  "Иво строй" ЕООД на RemontiPokrivi.net. Телефон за връзка - 0897722636.