Какво представлява хидроизолацията с полистерна мембрана?

Искате да направите хидроизолация на Вашия покрив с полистерна мембрана, защото някой Ви е препоръчал този вид изолация, но не знаете нищо за нея?

Тази статия ще хвърли общ поглед към характеристиките и предназначението на хидроизолационната мембрана с полиестерна основа.

Полиестерната мембрана е предназначена за ремонт на стари и монтаж на нови покриви. Продуктът притежава огъваемост при ниски температури ( от -15°С ). Той може да бъде използван като горен слой по метода на механично закрепване, както и частично или напълно залепена покривна система. Монтира се по метода на газопламъчното заваряване и се предлага в две фиксирани разновидности (дебелина 4 и 5 мм.) Този вид хидроизолация за покриви има два стандарни цвята - сиво-зелен и грануло графитен.

Нашата фирма предлага поставянето на хидроизолация с  полистерна мембрана на най-достъпните цени на българския пазар за ремонтиране на покриви. Услугата включва: почистване на мястото и поставяне на хидроизолацията, запълвани на налични кухини преди излолирането, грундиране на основата, полагане на полистерна мембрана, запечатване с горелка.